News: Celebrating over 10 years serving the creative community

Author Topic: Somebody help me!  (Read 3695 times)

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Somebody help me!
« on: August 09, 2014, 02:48:12 AM »
When i was try to change weapon hand everything is okay but when i compile
Is like this ;((
I don't why it always happend can some tell me what did i do wrong or something? :sigh:
Boxhead7

Lateralus

  • Pit Drone
  • *****
  • Posts: 208
    • www.titsassesanddicks.cum
Re: Somebody help me!
« Reply #1 on: August 09, 2014, 11:44:16 PM »
Give me the model files and I will take A look at it for ya.

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #2 on: August 10, 2014, 08:22:09 AM »
Here ya go Mr. Hank :(
idk why this always happend
Boxhead7

SPRKH

  • Cry of Fear Team
  • Big Momma
  • *
  • Posts: 703
Re: Somebody help me!
« Reply #3 on: August 11, 2014, 12:03:52 AM »
Could probably tell you what the issue is, but i'm still waiting for the image to load  :sagan:

www.imgur.com or equivalent next time plx

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #4 on: August 15, 2014, 02:41:14 AM »
TO Sporkeh
Here i got some problem But i lost my mp5 now so give it another because is  have same problem
Boxhead7

Alex

  • For Hire A
  • Gman
  • *
  • Posts: 2057
Re: Somebody help me!
« Reply #5 on: August 15, 2014, 11:02:32 AM »
Looks like a classic case of using the Milkshape decompiler. Use the newer model decompilers, they won't make the animations go lol.

SPRKH

  • Cry of Fear Team
  • Big Momma
  • *
  • Posts: 703
Re: Somebody help me!
« Reply #6 on: August 15, 2014, 12:30:03 PM »
Looks like a classic case of using the Milkshape decompiler. Use the newer model decompilers, they won't make the animations go lol.

Looks like it, the qc in the attached mp5 isn't from kratisto's. Try this first, decompile the original mdl with mdldec from here:

http://www.half-lifecreations.com/toolsdir/mdlcompdec.rar

and then work again from that
« Last Edit: August 15, 2014, 12:31:42 PM by Sporkeh »

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #7 on: August 16, 2014, 06:55:07 AM »
I used milkshape3d version 1.8.4 (is old?)
Boxhead7

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #8 on: August 17, 2014, 05:07:29 AM »
Now i got a Problem with this model Adrian shephard
How do i fix this?
**Thank for MDL decompile now it work but sprites not work idk why?**
« Last Edit: August 17, 2014, 05:14:14 AM by nuricombat »
Boxhead7

SPRKH

  • Cry of Fear Team
  • Big Momma
  • *
  • Posts: 703
Re: Somebody help me!
« Reply #9 on: August 17, 2014, 03:20:16 PM »
I used milkshape3d version 1.8.4 (is old?)

Milkshape is fine, but the compiler that is included sucks. Use the one i linked you from now on

Now i got a Problem with this model Adrian shephard

Dunno

**Thank for MDL decompile now it work but sprites not work idk why?**

Are the attachments set in the qc?

nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #10 on: August 18, 2014, 03:02:08 AM »
Wah shi*
I forgot. So how do i set attacment qc?
Boxhead7

SPRKH

  • Cry of Fear Team
  • Big Momma
  • *
  • Posts: 703
Re: Somebody help me!
« Reply #11 on: August 21, 2014, 02:07:46 PM »
Look for this in the qc:

// 1 attachments
$attachment 0 "Base" 0.000000 100.000000 0.000000

Attachment0 is for the muzzle flash. Base is the bone the sprite is attached to (it moves and rotates with this bone). Numbers after that is the offset to put the attachment in the right position, set the numbers all to 0, and then put it in the right spot with trial and error.


nuricombat

  • Roach
  • *
  • Posts: 21
  • i had too much regret from what i've done
Re: Somebody help me!
« Reply #12 on: August 26, 2014, 04:54:33 PM »
Well i got another question and problem again
When i try to change another hand.I don't know what should i place hand  with this bone ?
Can some one tell me how to replace hand to this bone?
Boxhead7

Besli

  • HoE Project
  • Baby Gargantua
  • *
  • Posts: 454
  • Mr. Database
Re: Somebody help me!
« Reply #13 on: September 20, 2014, 12:57:11 PM »
Well i got another question and problem again
When i try to change another hand.I don't know what should i place hand  with this bone ?
Can some one tell me how to replace hand to this bone?

Don't import the hand to the gun!
You should give the hands a standalone position in the qc, and keep the hands as a seperate smd.
If you don't like it, mod it! (DaniJ)